ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ

Контакти

Юридична адреса
85401, Донецька обл., м. Селидове, вул. Маркса, 41а
Бухгалтерія
Керівник
Сало Віктор Федорович
Бухгалтер
Терещук Тетяна Іванівна
Кількість працівників89 чол.
Код ЄДРПОУ05515499
Дата реєстрації11.03.1998
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ» присвоєно код 05515499.

Керівником підприємства «ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ» є Сало Віктор Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ» — Донецька обл., м. Селидове, вул. Маркса, 41а.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ВУЗОЛ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ДЕРЖАВНЕ ВАТ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах