ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Контакти

Юридична адреса
43024, м. Луцьк, просп. Відродження, 20а
Керівник, директор
Скороход Сергій Андрійович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13369043
Дата реєстрації22.08.2003
Дата оновлення13.03.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ» присвоєно код 13369043.

Керівником підприємства «ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ» є Скороход Сергій Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ» — м. Луцьк, просп. Відродження, 20а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №18 ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах