САМАРА-2, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49021, м. Дніпро, вул. Варварівська, 2б
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Лахно Євген Григорович — директор
Бухгалтер
Панасенко Вікторія Василівна

Продукція, послуги

Продукция: Редукторы

Інформація про компанію

Самара-2 - українська компанія яка веде діяльність в таких напрямках:

• Капітальний ремонт вакуумних тістоділителей а так само капітальний ремонт головних частин (тістоділительний вузол) до цих же машин.
• Ремонт редукторів і виготовлення до них запасних частин (зубчасті колеса, шестірні). Виготовлення запчастин для тістоділителей та іншого обладнання.
• Виготовлення запасних частин для обладнання олійних і харчових підприємств.
Виробнича база, що являє собою окрему виробничу будівлю з зручним під’їздом для автомобільного транспорту, розташовану в промисловій зоні міста Дніпропетровська, включає в себе такі ділянки:
• Ділянка механічної обробки, оснащена токарними, фрезерними, зубофрезерними, свердлильними, довбальними, кругло шліфувальними, зубошліфувальними і плоскошліфувальними верстатами.
• Ділянка слюсарно-складальна оснащена гідравлічними пресами, випробувальними стендами, обладнаними робочими місцями.
• Ділянка ВТК, оснащена сучасними засобами вимірювання. Ділянка здійснює: вхідний контроль комплектуючих і матеріалів, по-операційний контроль, контроль готової продукції.
• Слюсарно-зварювальна ділянка, оснащена зварювальними постами, що забезпечують зварювання і наплавлення в середовищі захисних газів.
• Заготівельно-відвантажувальна ділянка, що оснащена механізованими вантажно-розвантажувальними засобами, спеціальними стелажами для редукторів, заготовок, запасних частин, комплектуючих, поковок, відрізними пилами.

Гарантуємо відновлення робочих зазорів поділяючого механізму до параметрів заводу-виготовлювача: 0,02 - 0,05 мм, виготовляємо нові всмоктувальні, нагнітаючі поршні, міжкамерні перегородки з антифрикційного чавуну, бронзи, поліаміду. Здійснюємо заміну зношених деталей і підшипників, ремонтуємо колінчастий вал, виконуємо ревізію системи мастила і електричної системи управління.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13439855
Кількість працівників13 чол.
Дата реєстрації12.07.1995
Дата оновлення30.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «САМАРА-2, ТОВ» присвоєно код 13439855.

Керівником підприємства «САМАРА-2, ТОВ» є Лахно Євген Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «САМАРА-2, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Варварівська, 2б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «САМАРА-2, ТОВ» офіційний сайт: https://samara-2.uaprom.net/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «САМАРА-2, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах