ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
11500, Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шатрищанська, 65
Фактична адреса
м. Київ, вул. Г. Сковороди 21/16
Поштова адреса
04070, м. Київ, вул. Г. Сковороди 21/16
Керівник, директор
Спариняк Володимир Миколайович — генеральний директор
Бухгалтер
Ткаченко Володимир Олексійович

Інформація про компанію

Приватне акціонерне товариство ”Трубний завод” Трубосталь ”- це сучасне трубне підприємство, що спеціалізується на виготовленні профільних і круглих електрозварювальних труб для різноманітних металоконструкцій, газових і водопровідних систем, успішно зміцнює свої позиції на ринках трубної продукції України, країн СНД та Європейського союзу.
 
ПрАТ ”ТЗ” Трубосталь ”активно проводить роботу з розширення сортаменту трубної продукції та підвищення її якості, рівень якої підтверджується, як міжнародними, так і українськими сертифікатами.
 
Завод оснащений сучасними трубопрокатними агрегатами, має в своєму розпорядженні передові технології і кваліфікований персонал, забезпечує виготовленні труб високої якості. Якість продукції заводу відповідає державним (ГОСТ), зарубіжним стандартам і європейським нормам (DIN, ЕN).
 
Три трубоелектрозварювальні цехи оснащені якісним обладнанням та агрегатом поздовжньо-поперечного різання, технологічні можливості яких забезпечують виробництво труб круглого перерізу діаметром від 25 до 127 мм, профільних квадратних труб перетином про 20х20 до 100х100 і профільних прямокутних труб - від 25х28 до 120х80.
 
Маркетингова політика підприємства спрямована на довгострокове та взаємовигідне співробітництво для задоволення поточних і перспективних потреб споживачів за прийнятними цінами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13548581
Кількість працівників253 чол.
Дата реєстрації27.06.2001
Дата оновлення01.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» присвоєно код 13548581.

Керівником підприємства «ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» є Спариняк Володимир Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» — Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шатрищанська, 65.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» офіційний сайт: http://www.trubostal.net/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТРУБОСТАЛЬ, ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах