ФОРТ, ВИК, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
69015, м. Запоріжжя, вул. Таганська, 16
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Першин Євгеній Володимирович — директор
Бухгалтер
Ніколаєва Людмила Іллівна

Продукція, послуги

Послуги: Будівельні / Проектування

Інформація про компанію

Форт - українська компанія яка є власником інтернет-ресурсу fortstroi.com.ua.

На нашому сайті представлена ​​будівельна інформація з таких категорій:

• Підлога.
• Стіни.
• Стеля.
• Вікна.
• Двері.
• Дах.
• Інші статті.

Наш сайт у віртуалі повторює ваш будинок. Шукаєте відповіді з області покрівлі - тисніть на пункт ”Дах”, хвилює ремонт мостин - тисніть ”Підлога”. Клікайте на розділи і вибирайте потрібну відповідь з меню що випадає!
Бажаючи здійснити задумане будівництво або провести частковий ремонт, ви ставите масу питань. Завдання нашого порталу - надати інформацію. У нас ви з інтересом пориється серед готових статей, які висвітлюють конкретні будівельні теми, і з користю вивчите дошку оголошень.

Ви можете будувати повністю самостійно або найняти будбригаду. Ви готові взяти всі роботи на себе? Тоді читайте статті наших авторів, які розкривають ”родзинки” проведення всіх операцій з будівництва. Великою підмогою буде наш розділ оголошень по реалізації будматеріалів та окремих послуг. Пара дзвінків - і ви практично своя людина в приватному будівництві.

Ви хочете запросити фахівців? Проектувальники, будівельники, обробники, теслярі і сантехніки чекають ваших заявок! Розділ ”Будівельні послуги” містить згруповані за темами пропозиції майстрів-професіоналів. Ви можете замовити весь обсяг робіт спеціалізованим організаціям.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13615921
Рік заснування
1992
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації27.08.2003
Дата оновлення10.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФОРТ, ІНЖЕНЕРНО-БУДІВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» присвоєно код 13615921.

Керівником підприємства «ФОРТ, ІНЖЕНЕРНО-БУДІВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» є Першин Євгеній Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФОРТ, ІНЖЕНЕРНО-БУДІВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. Таганська, 16.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФОРТ, ІНЖЕНЕРНО-БУДІВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» офіційний сайт: https://www.fortstroi.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ФОРТ, ВИК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах