РЕМАВТО, ПП

Фактична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, набережна Стефаника, 11
Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 6, к. 39
Телефони

Продукція, послуги

Ми пропонуємо на ринку України професійний електроінструмент виготовлений в Німеччині, який заслужено має позначку Made in Germany
Якщо мова йде про :
— Відбійні молотки, комбіновані перфоратори, техніку діамантового свердління ми пропонуємо — німецького виробника № 1 у світі, компанію FRIEDRICH DUSS GmbH & Co. www.duss.com.ua, www.duss.de
— Штроборізи, міксери, шліфувально-полірувальні машини, техніка діамантового свердління ми пропонуємо відомого німецького виробника, компанію MASCHINENFABRIK OTTO BAIER GmbH, www.baier-tools.com
— Переносні верстати на магнітній подушці для корончатого свердління в металі, кутові, прямошліфувальні машини, дрилі, стрічкові верстати для металообробки, електроножиці по металу, гвинтоверти, технології та інструмент по обробці нержавіючої сталі від винахідника електроінструменту з 1867 року німецької компанії C.& E. FEIN GmbH. www.fein.de
— Васерваги, рулетки, лазерний вимірювальний інструмент SOLA, www.sola.de.
Багаторічний досвід роботи, налагоджені партнерські відносини дозволяють нам професійно, в стислі терміни реагувати на потреби та вимоги наших клієнтів. Спеціалісти, які пройшли підготовку в Німеччині, та сучасний сервісний центр дозволяють обслуговувати електроінструменти в найкоротші терміни. На весь електроінструмент діє 3 річна гарантія від виробника. В питаннях гарантійних випадків ми завжди стаємо на сторону наших клієнтів — так як вважаємо, що люди, які інвестують гроші в дорогий електроінструмент — повинні отримувати максимально якісний сервіс .
Філософія компанії «Ремавто» полягає в тому, щоб правильно підібрати Замовнику інструмент для виконання поставлених завдань та враховуючи вимоги, які до нього поставлені. Ми цінуємо свою репутацію, тому вважаємо, що краще відмовитись від угоди, якщо не можемо виконати вимоги Клієнта на всі 100%. Директор нашого підприємства п. Олег Мамров проходив навчання та особисто відвідував всі виробничі площі вище згаданих фірм в Німеччині : місто Neubulach —де виробляється DUSS, місто Asperg — де виробляється BAIER, місто Schwäbisch Gmünd-Bargau — де виробляється FEIN . Наша вузька спеціалізація, а саме професійний електроінструмент виготовлений в Німеччині, дозволяють нам з впевненістю говорити, — ми знаємось на тому, що пропонуємо!

Будівельний підрозділ нашого підприємства виконує спеціальні роботи по свердлінню технологічних отворів, прорізання штроб, віконних та дверних пройомів методом діамантового свердління та різання в таких будівельних матеріалах як: армований бетон, бетон, цегляна кладка, моноліт, природний і штучний камінь. Використовуючи електроінструмент вищезгаданих фірм, маючи багаторічний досвід роботи в цій галузі ми не з теорії , а саме з практики знаємо, чого цей інструмент вартує.
Новим напрямком діяльності підприємства є продаж та установка децентралізованої теплозберігаючої системи вентиляції з рекуперацією повітря.
Ми пропонуєм теплозберігаючі прямоточні системи рекуперації повітря PRANA, які забезпечать приток свіжого повітря в помешкання, офіс та позбавлять ваше приміщення від наслідків надмірної вологості таких як: конденсат на вікнах, грибок та пліснява на стінах, задуха в приміщенні. При цьому допоможе заощадити витрати на енергозбереження.

Маркетингова інформація

Торгові марки
FRIEDRICH DUSS GmbH & Co (Німеччина)
MASCHINENFABRIK OTTO BAIER GmbH (Німеччина)
FEIN Partner (Німеччина)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13654462
Керівник
Мамров Олег Юрійович — директор
Рік заснування
1998
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації08.04.1992
Дата оновлення27.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РЕМАВТО, ПП» присвоєно код 13654462.

Керівником підприємства «РЕМАВТО, ПП» є Мамров Олег Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РЕМАВТО, ПП» — м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 6, к. 39.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, набережна Стефаника, 11
Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 6, к. 39
Телефони
Відгуки про компанію «РЕМАВТО, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах