ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Глинки, 7
Телефони
Керівник
Ракітін Вадим Ігорович
Бухгалтер
Дорофеєва Олена Михайлівна
Кількість працівників60 чол.
Код ЄДРПОУ14287749
Дата реєстрації14.05.1993
Дата оновлення31.03.2023

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ» присвоєно код 14287749.

Керівником підприємства «ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ» є Ракітін Вадим Ігорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ» — м. Дніпро, вул. Глинки, 7.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ЧЕТВЕРТИЙ ЕКСПЕДИЦІЙНИЙ ЗАГІН ПІДВОДНИХ ТА ГІДРОТЕХНІЧНИХ РОБІТ, ПРАТ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах