ГЕЙДЕЛЬБЕРГ УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04073, м. Київ, просп. Бандери, 9 корп. 3, оф. 3-403
E-mail
Керівник, директор
Місіюк Володимир Євгенійович — директор
Бухгалтер
Крамарчук Юрій Васильович

Продукція, послуги

Компанія Гейдельберг-Україна поставляє на ринок України комплексні рішення для всіх етапів поліграфічного виробництва упаковки та етикетки, книжкової, журнальної, акцидентної продукції.

Інформація про компанію

Компанія Гейдельберг-Україна поставляє на ринок України комплексні рішення для всіх етапів поліграфічного виробництва упаковки та етикетки, книжкової, журнальної, акцидентної продукції.

Гейдельберг-Україна пропонує продукцію з таких категорій:

• Додрукарське обладнання.
• Листові і рулонні офсетні друкарські машини.
• Флексографічні друкарські машини.
• Післядрукарське обладнання.

Компанія пропонує сервісне обслуговування і технологічну підтримку, постачання запчастин і витратних матеріалів. Сервісна мережа компанії являє собою потужну розвинуту структуру, що відповідає найвищим світовим стандартам і сертифіковану по системі ISO 9002. Сервісні інженери у всіх країнах СНД готові підтримати наших клієнтів в будь-який час. Всі фахівці регулярно проходять курси з підвищення кваліфікації на заводах і в навчальних центрах компанії Heidelberg.

На сьогоднішній день компанія Heidelberg розробляє і виробляє високоточні друкарські машини для форматів від 35 x 50 см до 121 x 162 см, пристрої для прямого експонування друкованих пластин, обладнання для післядрукарської обробки і обробки, програмне забезпечення для об’єднання всіх друкарських процесів. Компанія також поставляє запасні частини і витратні матеріали, надає загальні та консалтингові послуги.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14362149
Рік заснування
2003
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації25.02.1997
Дата оновлення27.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:00
Вівторок:
08:30 — 17:00
Середа:
08:30 — 17:00
Четвер:
08:30 — 17:00
П'ятниця:
08:30 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГЕЙДЕЛЬБЕРГ ДРУКАРСЬКІ МАШИНИ УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 14362149.

Керівником підприємства «ГЕЙДЕЛЬБЕРГ ДРУКАРСЬКІ МАШИНИ УКРАЇНА, ТОВ» є Місіюк Володимир Євгенійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГЕЙДЕЛЬБЕРГ ДРУКАРСЬКІ МАШИНИ УКРАЇНА, ТОВ» — м. Київ, просп. Бандери, 9 корп. 3, оф. 3-403.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГЕЙДЕЛЬБЕРГ ДРУКАРСЬКІ МАШИНИ УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://www.heidelberg.com/global/en/index.jsp

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГЕЙДЕЛЬБЕРГ УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах