РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
12211, Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Ірша, вул. Гагаріна, 20
Фактична адреса
03164, м. Київ, вул. Підлісна, 1
Поштова адреса
03164, м. Київ, вул. Підлісна, 1
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Чернявська Роксана Леонідівна
Бухгалтер
Марченко Олександр Володимирович

Продукція, послуги

Купуємо відходи пластмас, переробка вторинних полімерів, продаж вторинної сировини (поліпропілену,полістиролу, поліетилену), розробка та виготовлення прес-форм, лиття пластмасових виробів під замовлення

Інформація про компанію

ТОВ «ВКФ» «РОКСАНА» з 1990 року спеціалізується на роботі з пластмасами.

Переробка та утилізація відходів полімерних матеріалів. Наше підприємство збирає, сортує і переробляє відходи.
Ми закуповуємо і переробляємо відходи таких полімерів, як полістирол, поліпропілен, полівінілхлорид (ПВХ), поліетилен високого та низького тиску.
У результаті виходить вторинна сировина, головні переваги якого - висока якість і істотно нижча, у порівнянні з первинним матеріалом, ціна. За бажанням замовника можливе фарбування вторинного та первинного сировини полімерними барвниками практично в будь-який колір.

Виготовлення виробів із пластмас. Маючи власні виробничі площі, кваліфікований персонал і все необхідне обладнання фірма виготовляє різні пластмасові вироби технічного та побутового призначення - корпуси апаратів, тару для розфасовки лікарських препаратів, меблеву фурнітуру і т. д. Вироби відливаються на власних прес-формах або прес-формах замовника.

Виготовлення оснащення (прес-форм) для виробництва пластмасових виробів. Якщо ви хочете розмістити у нас виробництво пластмасових деталей, але у вас немає прес-форми, ми можемо виготовити її для вас. Наші фахівці розроблять і виготовлять одно-або багатомісні прес-форми будь-якого ступеня складності для вертикальних ливарних машин або термопластавтоматів.

Закупівлі. Фірма постійно закуповує відходи поліетилену високого і низького тиску, поліпропілену, полістиролу, полівінілхлориду (ПВХ), плівку, лом ящиків, труб, інші тверді відходи пластмас у будь-яких кількостях. Чекаємо ваші пропозиції! Телефонуйте: (044) 409-27-74

Ми професійно займаємося литтям пластмас. Співпрацюючи з нами, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що отримаєте максимально якісні послуги.

Наші переваги:
• Власна сировинна і виробнича бази
• Високоякісне вторинна сировина
• Можливість виготовлення прес-форм
• 20-ти річний досвід роботи з полімерами
• Гнучка цінова політика

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ16290514
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації25.05.1994
Дата оновлення29.12.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 16290514.

Керівником підприємства «РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» є Чернявська Роксана Леонідівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» — Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Ірша, вул. Гагаріна, 20.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» офіційний сайт: http://www.roksana.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РОКСАНА, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах