АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

Контакти

Юридична адреса
61050, м. Харків, пров. Юр’ївський, 10
Керівник, директор
Кудрявцев Михайло Валерійович

Продукція, послуги

Строй груп - українська компанія яка займається продажем різних будівельних матеріалів.

Інформація про компанію

Строй груп - українська компанія яка займається продажем різних будівельних матеріалів.

Компанія пропонує матеріали з таких категорій:

• Бетон.
• Залізобетонні вироби.
• Пісок.
• Цегла.
• Щебінь.

Компанія Строй груп займається продажем різних будматеріалів. В особі нашої компанії бачать надійного партнера багато торгових і будівельних фірм міста Харкова та області. Ми ніколи не зупиняємося на вже досягнутих рубежах, продовжуючи працювати над розширенням асортименту пропонованої нами продукції, яка відповідає всім необхідним вимогам. Такі прагнення пояснюються тим, що люди, які працюють в Строй груп бажають тільки одного - щоб клієнт бачив, що він працює з надійним і довготривалим партнером.

Для тих, хто бажає купити будматеріали в нашій фірмі, можуть бути запропоновані пільгові ціни на весь асортимент будматеріалів. Якщо необхідно, ми можемо організувати вивезення грунту або будівельного сміття.

Нам під силу здійснювати також різні транспортні послуги. Наш автопарк постійно поповнюють нові вантажні автомобілі, і цей факт дозволяє знизити ціну на доставку продукції, а головне - підвищити ефективність послуги.

Таким чином, нам вдається відповідати всім необхідним вимогам, що висуваються сучасним будівельним ринком.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19342832
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації06.04.1993
Дата оновлення26.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» присвоєно код 19342832.

Керівником підприємства «АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» є Кудрявцев Михайло Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» — м. Харків, пров. Юр’ївський, 10.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» офіційний сайт: https://www.aviv.com.ua/
Відгуки про компанію «АВІВ, СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІЗРАЇЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах