БІНАР-ТЕХНО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Дорошенка, 28, оф. 1
Фактична адреса
76026, м. Івано-Франківськ, вул. Дорошенка, 28
Поштова адреса
76026, м. Івано-Франківськ, вул. Дорошенка, 28
Телефони
Керівник, директор
Шкаєв Олексій Юрійович — директор
Бухгалтер
Мелешко Людмила Василівна

Продукція, послуги

Продаж і ремонт офісної техніки, копірів, принтерів, витратні матеріали, заправка та відновлення картриджів.

Інформація про компанію

ТзОВ «Бінар-техно» понад 10 років професійно займається продажем, сервісним обслуговуванням та ремонтом оргтехніки, заправкою та відновленням картриджів для лазерних та струменевих принтерів, копіювальних апаратів, факсів та інших друкуючих пристроїв, а також продажем нових картриджів та витратних матеріалів.

Звернувшись до нашого сервісного центру, ви можете бути абсолютно впевнені у високій якості виконаних робіт та обслуговування. Заправка відбувається на спеціалізованому обладнанні кваліфікованими спеціалістами із застосуванням сучасних технологій і витратних матеріалів таких виробників, як Static Control, Fuji Electric, Katun та ін. Тонер, який ми застосовуємо, забезпечує якість друку, що є близькою до якості нового картриджа. В своїй роботі ми використовуєм обладнання компанії ЗМ.

Якщо Ви вирішили скористатися нашими послугами, то Вам зовсім не обов’язково особисто відвідувати наш офіс. Ви можете просто подзвонити нам за телефоном у м. Івано-Франківську: (0342) 50-47-50 та залишити замовлення у диспетчера. В узгоджений час Вас відвідає наш спеціаліст та забере відпрацьовані картриджі або несправну оргтехніку. Після заправки/відновлення Ваших картриджів або ремонта/профілактики апарата ми доставим їх вам в офіс, а також підвезем всі бухгалтерські документи.

У випадку, якщо Ваш принтер, копір або факс не потребують складного ремонту і потребують тільки профілактичних робіт, то по Вашому замовленню може під’їхати сервісний інженер, який на місці проведе всі профілактичні роботи, очищення, змащування та налаштування апарату.

За багато років успішної роботи клієнтами нашого сервісного центру стали провідні компанії та заклади нашого міста.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

продаж, ремонт офісної техніки, копірів, принтерів, витратні матеріали, відновлення картриджів
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19391486
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації22.02.2006
Дата оновлення23.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІНАР-ТЕХНО, ТОВ» присвоєно код 19391486.

Керівником підприємства «БІНАР-ТЕХНО, ТОВ» є Шкаєв Олексій Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІНАР-ТЕХНО, ТОВ» — м. Івано-Франківськ, вул. Дорошенка, 28, оф. 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БІНАР-ТЕХНО, ТОВ» офіційний сайт: http://www.binar-tehno.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БІНАР-ТЕХНО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах