ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
77400, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, м. Тисмениця, вул. Липова, 9
Телефони
Керівник, директор
Голійчук Ольга Богданівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20563136
Дата реєстрації16.08.1995
Дата оновлення20.09.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 20563136.

Керівником підприємства «ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Голійчук Ольга Богданівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, м. Тисмениця, вул. Липова, 9.
Відгуки про компанію «ТИСМЕНИЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах