ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА

Контакти

Юридична адреса
77504, Івано-Франківська обл., Калуський р-н, м. Долина, просп. Незалежності, 4
Телефони
Керівник, директор
Олійник Василь Васильович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20563930
Дата реєстрації20.09.1990
Дата оновлення10.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА» присвоєно код 20563930.

Керівником підприємства «ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА» є Олійник Василь Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА» — Івано-Франківська обл., Калуський р-н, м. Долина, просп. Незалежності, 4.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДОЛИНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ”ПРОСВІТА” ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах