РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА

Контакти

Юридична адреса
77000, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, м. Рогатин, вул. Шевченка, 2
Керівник, директор
Бичинський Ігор Васильович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20564029
Дата реєстрації09.11.1999
Дата оновлення10.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА» присвоєно код 20564029.

Керівником підприємства «РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА» є Бичинський Ігор Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА» — Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, м. Рогатин, вул. Шевченка, 2.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РОГАТИНСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ІМЕНІ БОРИСА КУДРИКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах