НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
78265, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Назірна, вул. Шевченка, 1а
Телефони
Керівник, директор
Кобацька Ярослава Ярославівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20566407
Дата реєстрації13.02.2001
Дата оновлення26.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 20566407.

Керівником підприємства «НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» є Кобацька Ярослава Ярославівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» — Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Назірна, вул. Шевченка, 1а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАЗІРНЯНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах