КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”

Контакти

Юридична адреса
08801, Київська обл., Обухівський р-н, м. Миронівка, вул. Соборності, 80
Телефони
Керівник, директор
Свитка Анатолій Павлович
Бухгалтер
Юденко Лідія Іванівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20595142
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації22.04.1994
Дата оновлення06.05.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”» присвоєно код 20595142.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”» є Свитка Анатолій Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”» — Київська обл., Обухівський р-н, м. Миронівка, вул. Соборності, 80.
Відгуки про компанію «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ПРОФІЛАКТИЧНІЙ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ”ПРОФІЛАКТИК”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах