ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП

Фактична адреса
40009, м. Суми, вул. Бандери, 39/2
Юридична адреса
40000, м. Суми, вул. Бандери, 39
Поштова адреса
40009, м. Суми, вул. Бандери, 39/2
Телефони

Продукція, послуги

Контроль якості, випробування, технічний огляд, технічна діагностика, експертне обстеження із застосуванням візуально-оптичного, ультразвукового, рентгенографічного контролів, механічних випробувань, вимірювання твердості, кольорової дефектоскопії та контролю якості ізоляційних покриттів.
Область застосування: котли парові і водогрійні, посудини працюють під тиском, трубопроводи пари та гарячої води, вантажопідіймальні крани, підіймальні споруди, обладнання основних виробництв - технологічні трубопроводи, хімічної, нафтохімічної, нафтогазопереробної промисловості; обладнання та лінійні частини газопроводів (у т.ч. поліетиленових) систем газопостачання природним та зрідженим газом, споруди на них та газовикористувальне обладнання.
Атестація зварників по 11-ти з 12-ти видів об’єктів згідно НПАОП 0.00-1.16-96 (крім магістральних газопроводів) по 4-м видам зварювання - ручного дугового, газової, аргонодугової та в середовищі активних газів (CO2).

Інформація про компанію

Наше спеціалізоване підприємство «Техконтрольсервіс» засноване в 1994 році, удосконалювалося в області неруйнівного і руйнівного контролю, технічної діагностики та експертного обстеження. Багаторічний досвід робіт з контролю якості зварювання газопроводів (сталь і поліетилен), трубопроводів пари та гарячої води, теплотрас, технологічних трубопроводів, резервуарів нафтобаз, холодильно-компресорного обладнання і трубопроводів, вантажопідіймальних механізмів, котлів та посудин, що працюють під тиском.
Методи контролю:
- рентген,
- ультразвук,
- візуально-оптичний метод,
- кольорова дефектоскопія,
- механічні випробування,
- випробування твердості,
- контроль ізоляційних покриттів,
- атестація зварників
Співпрацюємо з спорідненими підприємствами по вібродіагностиці, хімічному аналізу, спеціальними механічними дослідженнями і підприємствами будівельно-монтажного, машинобудівного, експлуатаційного і видобувних профілів по всій території України.
Чекаємо ваших пропозицій до співпраці, які можуть бути як окремі види контролю, так і комплекс робіт з експертного обстеження, віброакустичної діагностиці, з подальшими ремонтними роботами з відновлення працездатності вашого обладнання, продовження ресурсу безпеки експлуатації об’єктів, а також професійного монтажу та реконструкції із залученням підприємств виготовлювачів обладнання або високопрофесійних монтажних підприємств, що знаходяться з «Техконтрольсервіс» у тісній співпраці з різноманітних видів робіт на об’єктах підвищеної небезпеки.
Ніщо так не надає впевненість у завтрашньому дні, як виконані роботи на ваших об’єктах, головними критеріями яких є: якість, надійність і безпека.

Маркетингова інформація

Торгові марки
ТКС (Украина)
Стандарти якостіДСТУ, ГОСТ, СНиП, ДБН по контролю качества, строительству, изготовлению, диагностики

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

техконтрольсервіс, рентген,ультразвук, візуально-оптичний метод, кольорова дефектоскопія, механічні випробування, випробування твердості, контроль ізоляційних покриттів, атестація зварників, котли, посудини
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21117798
Керівник
Пруткевич Павло Павлович — директор
Бухгалтер
Трапізон Ганна Іванівна
Рік заснування
1994
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації11.03.1994
Дата оновлення12.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Субота:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП» присвоєно код 21117798.

Керівником підприємства «ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП» є Пруткевич Павло Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП» — м. Суми, вул. Бандери, 39.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП» офіційний сайт: https://chpkp-tehkontrolservis.prom.ua/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
40009, м. Суми, вул. Бандери, 39/2
Юридична адреса
40000, м. Суми, вул. Бандери, 39
Поштова адреса
40009, м. Суми, вул. Бандери, 39/2
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ТЕХКОНТРОЛЬСЕРВІС, ПРИВАТНЕ ВКП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах