УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04210, м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 59, к. 168
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Костюк Сергій Григорович — директор

Інформація про компанію

Компанія УКРАУДИТ включена до реєстру суб’єктів аудиторської діяльності за № 225 та спеціалізується в наданні аудиторських, бухгалтерських та консультаційних послуг для підприємств всіх форм власності та банків.
Украудит засновано в 1993 році. Наші провідні спеціалісти мають великий досвід аудиторської роботи, в тому числі у міжнародних аудиторських фірмах, та щороку проходять обов’язкове підвищення кваліфікації.
В своїй роботі Компанія дотримується Міжнародних стандартів аудиту та професійної етики. В компанії запроваджена система контролю якості аудиторських послуг. Відповідальність компанії застрахована.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21536443
Рік заснування
1993
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації17.06.1993
Дата оновлення15.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ» присвоєно код 21536443.

Керівником підприємства «УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ» є Костюк Сергій Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ» — м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 59, к. 168.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ» офіційний сайт: http://www.ukraudit.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАУДИТ, АУДИТОРСЬКА ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах