УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Металургів, 22, оф. 256
Телефони
Керівник, директор
Абиєв Дмитро Сахаветович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21577330
Дата реєстрації31.07.1997
Дата оновлення25.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ» присвоєно код 21577330.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ» є Абиєв Дмитро Сахаветович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ» — Київська обл., м. Бровари, вул. Металургів, 22, оф. 256.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ВІЙСЬКОВО-ПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах