СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”

Фактична адреса
93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, пл. Перемоги, 2
Юридична адреса
93406, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 71

Продукція, послуги

Основні напрями діяльності - розробка, виробництво і впровадження програмно-технічних засобів для АСУ ТП в різних галузях промисловості : тепловій і атомній енергетиці, хімії, нафтохімії, металургійній, газовій і інших.
Всього по розробках СНПО ”Імпульс” випущено більше 20 тис. обчислювальних комплексів, що управляють. Вони поставлені в усі республіки колишнього СРСР, країни СЭВ, а також в Японію, Фінляндію, Індію, Китай, В’єтнам.
Обчислювальні комплекси СНПО, що управляють, ”Імпульс” експлуатуються на переважній більшості атомних і великих теплових електростанціях колишнього СРСР, на ”Азовсталь”, ”Криворіжсталь”, Київському механічному заводі ім. Атонова, ЗАТ ”Північнодонецьке об’єднання ”Азот””, на космодромі ”Байконур”, в Центрі управління польотами, в Центрі підготовки космонавтів, на Московському і Санкт-петербурзькому метрополітенах, в експедиційних геофизичних центрах і на багатьох інших об’єктах.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21786111
Керівник
Смолін В’ячеслав Іванович — директор
Дата реєстрації27.01.1998
Дата оновлення23.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”» присвоєно код 21786111.

Керівником підприємства «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”» є Смолін В’ячеслав Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”» — Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 71.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”» офіційний сайт: https://impulse.ua/index.php/ua/
Фактична адреса
93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, пл. Перемоги, 2
Юридична адреса
93406, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 71
Відгуки про компанію «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЗОВНІШНЬОТОРГОВА ФІРМА ”ІМПУЛЬС” ВАТ ”ІМПУЛЬС”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах