В. М., ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Мазепи, 4/6
Фактична адреса
01010, м. Київ, вул. Мазепи, 4, к. 6
Телефони
Керівник, директор
Будаєв Петро Володимирович — генеральний директор
Бухгалтер
Молчанова Олена Михайлівна

Продукція, послуги

Картриджі, тонер, чорнила, СНПЧ, фотопапір, обладнання для професійної заправки і відновлення картриджів. Ремонт принтерів, заправка і відновлення картриджів.

Інформація про компанію

Більше 16 років тому ми створили компанію з простим ім’ям - ”В.М. ” ( ”Витратні Матеріали ”), але дуже амбітним завданням - стати для українських споживачів основним постачальником витратних матеріалів для офісної техніки.
Ми встановили партнерські відносини з провідними світовими виробниками і збудували власну дилерську мережу у всіх регіонах країни. Далі, прагнучи забезпечити вас якісними продуктами для друку по максимально доступною ціною, ми одними з перших налагодили і розвиваємо в Україну виробництво сумісних витратних матеріалів.
Ми прагнемо робити все можливе, щоб вам було вигідно і зручно друкувати за допомогою наших витратних матеріалів. І зовсім невипадково, продукція групи компаній ”В.М. ”, що випускається під торговими марками Barva і Patron, користується високим попитом як серед професіоналів, так і серед домашніх користувачів. Підтверджуючи репутацію лідера ринку, в 2005 році ми провели сертифікацію продукції та атестацію виробництва витратних матеріалів у системі УкрСЕПРО, з 2006 року тонерні картриджі Patron тестуються за міжнародним стандартом STMC.
Сьогодні ”В.М. ” працює з багатьма шанованими корпоративними клієнтами і діловими партнерами по всій країні. Завдяки налагодженій логістиці, розумної маркетингової і цінової політики, більше 100 дилерів компанії пропонують споживачам понад 2000 найменувань високоякісної оригінальною і сумісної продукції: картриджі і папір, а також носії інформації, оргтехніку, комп’ютерні аксесуари та іншу продукцію.
Для нас справді важливо, щоб ви завжди були впевнені в якості кожного придбаного у нас витратного матеріалу - будь-якого, без винятків. Для цього група компаній ”В.М. ” створила власну лабораторію контролю якості продукції. Сьогодні ми надаємо гарантію на всю продукцію, що випускається нами продукцію та підтримуємо гарантію світових виробників витратних матеріалів для друку. У разі необхідності, ви завжди можете звернутися у власний сервісний центр ”Патрон Сервіс ”, оснащений усім необхідним сучасним обладнанням та кваліфікованим персоналом.
Ви ж хочете, щоб ваша оргтехніка радувала вас своєю надійною роботою, чи не так? А ми хочемо, щоб ви завжди знали, де можете знайти і обрати для себе найбільш підходящі витратні матеріали. У найближчого до вас дилера ”В.М. ”!

Маркетингова інформація

Торгові марки
PATRON (Украина)
BARVA (Украина)
Патрон Сервис (Украина)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Тонер Patron, картридж Патрон, чорнило, фотопапір Барва, Barva, заправка картриджа, відновлення картриджа
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24095427
Рік заснування
1996
Кількість працівників75 чол.
Дата реєстрації08.02.1996
Дата оновлення05.09.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
11:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «В. М., ТОВ» присвоєно код 24095427.

Керівником підприємства «В. М., ТОВ» є Будаєв Петро Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «В. М., ТОВ» — м. Київ, вул. Мазепи, 4/6.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «В. М., ТОВ» офіційний сайт: https://vm.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «В. М., ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах