ТЕТРА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61020, м. Харків, просп. Любові малої, 93
E-mail
Керівник, директор
Страхов Олександр Миколайович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Сітка дротяна ткана з квадратними осередками / Сітка дротяна ткана фільтрова / Сітки ткані одинарні / Сітка ткана конвейєрна / Сітка плетуча транспортерна / Сітка рукавна / Дріт колючий

Інформація про компанію

”Тетра” - це харківський завод металевих сіток який є одним з лідируючих підприємств на території України в ніші металотканої продукції.

Підприємство займає стабільну позицію на ринку і зарекомендувало себе як компетентний і надійний партнер. Сітка, виготовлена ​​на підприємстві, знаходить широке застосування в різних галузях промисловості.

З нержавіючої, латунної, низьковуглецевої та іншої проволоки виготовляється понад 300 найменувань продукції, в тому числі:

- сітки дротові ткані з квадратними комірками;
- сітки дротові ткані фільтрові;
- сітки ткані одинарні;
- рукав сітчастий;
- сітка зварена;
- дріт колючий;
- сітка конвеєрна, секційна;
- колюче-ріжучі огородження.

Фірма ”Тетра” прагне до того, щоб задовольнити всі побажання і потреби своїх клієнтів. Ми цінуємо всіх наших покупців, від разових приватних клієнтів до великих оптових організацій. Тому ми стежимо за якістю продукції, що виробляється, закуповуємо сертифіковану сировину і завжди достовірно відповідаємо споживачам на всі їхні запитання про товар. Продаємо чесну продукцію за чесною ціною, а саме: пропонуємо сітку за реальними розмірами проволоки і комірок.

Досвідчені співробітники проконсультують вас за ціною і наявністю товару на складі, а також допоможуть визначитися з вибором. Допоможемо і з доставкою товару в будь-яке потрібне вам місце.
Вся продукція, яку пропонує наш виробниче підприємство сертифікована УкрСЕПРО.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

сітки, сітка, металева, рабіца, ткана, ніхромовая, неіржавіюча, латунна, низковуглецева, рукавна, рифлена, канілірованная, штукатурна, конвеєрна, зварна, кладка, транспортерна, фільтр, фільтрова, екструдер
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24286648
Рік заснування
1998
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації11.09.1997
Дата оновлення23.02.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕТРА, ТОВ» присвоєно код 24286648.

Керівником підприємства «ТЕТРА, ТОВ» є Страхов Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕТРА, ТОВ» — м. Харків, просп. Любові малої, 93.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕТРА, ТОВ» офіційний сайт: https://setki.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТЕТРА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах