АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП

Контакти

Юридична адреса
01103, м. Київ, вул. Кіквідзе, 38
E-mail
Керівник, директор
Карюк Юрій Іванович — директор
Бухгалтер
Лосенко Ольга Михайлівна

Продукція, послуги

Вхідні двері Doors Artel, Вхідні двері ArtelKedr, Вхідні двері Roys atd, Міжкімнатні двері Artel Kedr «ТМ Храст».

Інформація про компанію

DoorsArtel - українська компанія яка є виробником високоякісних вхідних груп європейського рівня, ми спеціалізуємося на виготовленні дверей. Виробництво дверей з дерева та металу. Весь спектр дверей від вітчизняного виробника. Дверна фурнітура та аксесуари.

Компанія пропонує таку продукцію:

Вхідні двері Doors Artel.
Вхідні двері ArtelKedr.
Вхідні двері Roys atd.
Міжкімнатні двері Artel Kedr «ТМ Храст».

Якщо Ви цінуєте відповідальність і якість - Вам з нами по дорозі. Ми знаходимо оптимальні рішення для кожного клієнта, що позбавить вас від безлічі проблем, пов’язаних з якістю товару, строками виконання і гарантійними зобов’язаннями.

Двері повинні виглядати красиво, тому ми пропонуємо широкий асортимент аксесуарів для ваших вхідних дверей, щоб надати додаткові функціональні можливості і більш високий рівень безпеки та комфорту. Ви можете вибрати бажану породу дерева, ваш улюблений колір, дизайн ручок, декорування скла, надійний замок, накладки на поріг з цоколями.

Наша компанія шукає представників для взаємовигідного співробітництва. Масове виготовлення дерев’яних дверей в Києві здійснюють на безлічі фабрик, але двері на замовлення створюють одиниці. Звичайно, виготовлення дверей за індивідуальними ескізами - процес більш тривалий і трудомісткий, ніж фабрична штамповка, але зате результат буде повністю відповідати Вашим смакам.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24372261
Рік заснування
1991
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації20.08.1996
Дата оновлення30.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 17:00
Вівторок:
10:00 — 17:00
Середа:
10:00 — 17:00
Четвер:
10:00 — 17:00
П'ятниця:
10:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП» присвоєно код 24372261.

Керівником підприємства «АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП» є Карюк Юрій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП» — м. Київ, вул. Кіквідзе, 38.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП» офіційний сайт: https://doors-artel.com.ua/
Відгуки про компанію «АРТЕЛЬ-КЕДР, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах