СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
10014, м. Київ, вул. Раскової, 19
Поштова адреса
02660, м. Київ, вул. Раскової, 19, пов. 7
Керівник, директор
Ковалевський Олексій Олександрович — директор
Бухгалтер
Леміш Олена Володимирівна

Продукція, послуги

Послуги з впровадження програмного забезпечення для автоматизації внутрішніх та зовнішніх бізнес-процесів

Інформація про компанію

Наша місія:
«Сприяти підвищенню ефективності управління організацій-клієнтів засобами сучасних інформаційних технологій і моделей менеджменту»

«Софт-Рейтинг Консалт» надає комплексні послуги з оптимізації бізнес-процесів підприємств, впровадження та супроводу широкого спектру стандартних рішень SAP AG, а також з вибору, конфігурування, поставки, інсталяції та технічного обслуговування апаратного і системного програмного забезпечення для рішень SAP AG. В офісі ”Софт-Рейтинг Консалт” можна ознайомитись з досвідом впровадження, а також проектними рішеннями для підприємств різних галузей із застосуванням стандартних рішень SAP AG.

Послуги Софт-Рейтинг ® та його торгова марка сьогодні відомі своєю якістю вже не лише в Україні, а й в країнах СНД та Європи.

Ми впевнені, що впровадження програмних рішень SAP AG може стати вирішальним фактором у досягненні Вашою компанією конкурентних переваг на українському і міжнародному ринках.

Якщо Вас зацікавили продукти SAP AG або послуги з їх впровадження, ознайомтесь із змістом нашого сайту, зателефонуйте або надішліть листа з викладенням Ваших питань і, нарешті, завітайте до офісу, де наші консультанти познайомлять фахівців вашого підприємства з найкращим в світі комплексним програмним забезпеченням для управління бізнесом, з яким працює понад 12 мільйонів користувачів у більш ніж 120 країн світу.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Софт-Рейтинг (Україна)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24744202
Рік заснування
1993
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації13.03.2002
Дата оновлення19.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ» присвоєно код 24744202.

Керівником підприємства «СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ» є Ковалевський Олексій Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ» — м. Київ, вул. Раскової, 19.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ» офіційний сайт: http://www.softrating.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СОФТ-РЕЙТИНГ КОНСАЛТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах