КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
52100, Дніпропетровська обл., Кам’янський р-н, м. П’ятихатки, вул. Садова, 104
Телефони
Керівник, директор
Іванова Олеся Олексіївна
Бухгалтер
Бикова Алла Василівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25010821
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації16.04.1997
Дата оновлення16.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 25010821.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Іванова Олеся Олексіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — Дніпропетровська обл., Кам’янський р-н, м. П’ятихатки, вул. Садова, 104.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ТЕЛЕКОМПАНІЯ ”ДОСВІТНІ ВОГНІ” П’ЯТИХАТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах