ПІВНІЧГЕОЛОГІЯ, ПІВНІЧНЕ ДЕРЖАВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ГЕОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
02088, м. Київ, пров. Геофізиків, 10
Керівник, директор
Студенніков Віталій Олександрович — директор
Бухгалтер
Наливайко Світлана Миколаївна

Продукція, послуги

Послуги: Бурові / Геодезичні / Геологорозвідувальні / Геохімічні / Екологічні / Геофізичні / Лабораторні / Гідрогеологічні / Аналіз стану мінерально-сировинної бази / Визначення лікувальних властивостей природних мінеральних речовин, мінеральних вод

Інформація про компанію

ПДРГП ”Північгеологія” (www.pivnichgeologiya.com.ua) виконує повний комплекс гідрогеологічних досліджень, включаючи введення свердловин в експлуатацію під ключ, проводить значні обсяги екологічних і інженерно-геологічних досліджень, різноманітні види моніторингу довкілля, повний комплекс аналітичних досліджень. Практично у всіх видах досліджень в значних обсягах застосовується комп’ютерна обробка отриманих даних з використанням сучасного програмного забезпечення і новітніх технологій аналізу, які виконуються безпосередньо як на об’єктах, так і в обчислювальному центрі. З метою оперативного виконання досліджень до складу підприємства входять регіональні філії, розташовані в центральній частині України, на Побужжі і Поділлі, Поліссі і Волині, які максимально наближені до об’єктів вивчення.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25398506
Кількість працівників936 чол.
Дата реєстрації23.02.1998
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІВНІЧГЕОЛОГІЯ, ПІВНІЧНЕ ДЕРЖАВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ГЕОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 25398506.

Керівником підприємства «ПІВНІЧГЕОЛОГІЯ, ПІВНІЧНЕ ДЕРЖАВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ГЕОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Студенніков Віталій Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІВНІЧГЕОЛОГІЯ, ПІВНІЧНЕ ДЕРЖАВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ГЕОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — м. Київ, пров. Геофізиків, 10.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПІВНІЧГЕОЛОГІЯ, ПІВНІЧНЕ ДЕРЖАВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ГЕОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах