ДІВАРОС, ПП

Контакти

Юридична адреса
03056, м. Київ, вул. Борщагівська, 128
Фактична адреса
03138, м. Київ, вул. Охтирська, 6б
Телефони
Керівник, директор
Алієв Вафадар Магаббат Огли — директор
Бухгалтер
Шафрановська Ірина Миколаївна

Продукція, послуги

- Канцтовари
- Паперово-білові вироби
- Ділові та комп’ютерні аксесуари
- Рекламно-сувенірна продукція
- Креслярські приналежності

Інформація про компанію

Наше підприємство здійснює оптову та дрібнооптову торгівлю канцтоварами і паперово-білових виробів, діловими і комп’ютерними аксесуарами, сувенірною продукцією та багатьом іншим.

Одним з основних наших переваг є той факт, що ми працюємо безпосередньо з багатьма виробниками, а це означає, що будь-який ваш замовлення буде виконано в найкоротші терміни і за прийнятною ціною. Ми маємо в своєму розпорядженні висококваліфікованим персоналом, автоматизованим виробництвом, автотранспортом для доставки замовлень.

З 2006 року фірма «ДІВАРОС» є офіційним дистриб’ютором польських ТМ ”VIVA PENS” і ”PRESTIGE”, дилером: щоденників BRUNNEN, LEDIBERG, БРИСК, офісних інструментів SAX, EAGLE, AXENT письмового приладдя CELLO, PERFORM, а також штемпельно продукція ТМ ”TRODAT ”та ін У нашій номенклатурі також присутні товари багатьох відомих торгових марок: AIHAO, CITIZEN, INOXCROM, KOH-I-NOOR, CENTROPEN, BEIFA, АРНІКА, ITEM, БІБЛЬОС, ТОП, ШКОЛЯРИК та ін

Також ми працюємо за провідним європейським каталогом (рекламоносії, сувенірна продукція, товари для відпочинку, вироби з шкіри): CRISMA, VOYAGER, EXCURSION, ROYAL, TOPS. (Польща, Німеччина, Чехія)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25404336
Рік заснування
1998
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації26.02.1998
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:30 — 18:00
Вівторок:
09:30 — 18:00
Середа:
09:30 — 18:00
Четвер:
09:30 — 18:00
П'ятниця:
09:30 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДІВАРОС, ПП» присвоєно код 25404336.

Керівником підприємства «ДІВАРОС, ПП» є Алієв Вафадар Магаббат Огли, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДІВАРОС, ПП» — м. Київ, вул. Борщагівська, 128.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДІВАРОС, ПП» офіційний сайт: https://www.devaros.com.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДІВАРОС, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах