РОДИННА КОВБАСКА, МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ

Юридична назваБАРКОМ, ТОВ
Фактична адреса
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 80а
Юридична адреса
81127, Львівська обл., Львівський р-н, с. Підбірці, вул. Виробнича, 6
Поштова адреса
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 80а

Продукція, послуги

Фото — РОДИННА КОВБАСКА, МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ ТМ «Родинна Ковбаска» спеціалізується на виробництві сільськогосподарської продукції, вирощуванні свиней та великої рогатої худоби, виготовленні високоякісних харчових продуктів. Корпорація «Барком» з’явилася на ринку в 1998 році та пройшла успішний шлях становлення від маленького ковбасного цеху, з вісьмома найманими працівниками, до сучасного вертикального інтегрованого господарства, з більш ніж тисячею робочих місць.
Українському споживачеві пропонується ознайомитися з широким асортиментом торговельних марок «Родинна Компанія» та «Хліборія», що містять більш ніж 100 сортів м’яса та ковбасних виробів,принаймні 10 сортів хліба, декілька десятків хлібобулочних та мучних виробів тощо.
На виробництві застосовуються актуальні високотехнологічні рішення та ефективні методи виготовлення сировини.Всі процеси перебувають під належним контролем для забезпечення високої якості продукції.
Алгоритми виробничого процесу налаштовані таким чином, що завдяки оптимізації витрат робочого часу та коректному розподілу ресурсів, скорочуються тотальні затрати, а це своєю чергою дозволяє виставити прийнятну ціну на продукцію.
Реалізація продукції ТМ «Родинна Компанія» та «Хліборія»відбувається через мережу фірмових торгових точок у 11 областях України.

Інформація про компанію

Корпорація «Барком» розпочала свою діяльність в 1998 році. Це був маленький ковбасний цех, де працювало 8 найманих робітників. А сьогодні це сучасне, вертикально інтегроване господарство, яке пропонує українському споживачеві якісні ковбасні та хлібобулочні вироби, виготовлені з власної сировини. Їй належать торгові марки «Родинна ковбаска» та «Хліборія».

ТзОВ «Барком» обробляє 70 гектарів посівних площ і успішно вирощує збіжжя для своєї пекарні. На виробництві забезпечені високотехнологічні та ефективні способи переробки та зберігання зерна. Власна пекарня виробляє хліб з якісного борошна, вирощеного своїми аграріями.

Задля потреб тваринницького господарства Барком реконструював 20 занедбаних ферм, де вигодовує худобу та свиней для власного м’ясопереробного комплексу. Всі процеси виготовлення сировини, а також м’ясних та ковбасних продуктів перебувають під постійним контролем безпеки та якості.

Відділ логістики розробляє алгоритми виробничого процесу і транспортування, оптимізує витрати робочого часу та інших ресурсів, створює продумані маршрути доставки. Такий підхід дозволяє суттєво скорочувати об’єктивні затрати, а це позитивно впливає на ціноутворення.

Корпорація «Барком» створила більше 1000 робочих місць, вона веде політику соціально відповідального бізнесу і приймає активну участь в благодійності та культурному житті регіону.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

барком, тов, львів, контакти, відгуки, телефон
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25556075
Керівник
Баран Олег Володимирович — генеральний директор
Бухгалтер
Лопатовська Олена Миколаївна
Рік заснування
1998
Кількість працівників1044 чол.
Дата реєстрації08.07.1998
Дата оновлення17.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БАРКОМ, ТОВ» присвоєно код 25556075.

Керівником підприємства «БАРКОМ, ТОВ» є Баран Олег Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БАРКОМ, ТОВ» — Львівська обл., Львівський р-н, с. Підбірці, вул. Виробнича, 6.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БАРКОМ, ТОВ» офіційний сайт: https://rodynna-kovbaska.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваБАРКОМ, ТОВ
Фактична адреса
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 80а
Юридична адреса
81127, Львівська обл., Львівський р-н, с. Підбірці, вул. Виробнича, 6
Поштова адреса
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 80а
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «РОДИННА КОВБАСКА, МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах