АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП

Контакти

Юридична адреса
03067, м. Київ, вул. Тихого, 103
Телефони
Керівник, директор
Бевзюк Олександр Дмитрович

Продукція, послуги

Продукция: Приборы и системы для коммерческого учета газа, тепла, воды, электроэнергии / Счетчики газа / Счетчики газа промышленные роторные и турбинные / Регуляторы давления газа / Корректоры объема газа электронные / Фильтры газа

Інформація про компанію

Itron (Actaris) - велика виробнича компанія, яка випускає прогресивні і дуже якісні системи обліку електроенергії, газу, води і тепла.
Itron (Actaris) виробляє продукцію з таких категорій:
• Газове обладнання (лічильники, регулятори тиску, запобіжні клапани, фільтри газу, електронні пристрої).
• Лічильники води.
• Лічильники тепла.
• Лічильники електроенергії.
• GSM Модеми.
Прагнення до вдосконалення якості - це першочергове завдання Itron (Actaris). Численні інвестиції у власні науково-дослідні і дослідно-конструкторські центри з метою модернізації їх випробувально-перевірочного та метрологічного обладнання свідчать про прагнення нашої Компанії Itron (Actaris) бути завжди на крок попереду технічного прогресу в умовах постійно мінливого ринку. Наші випробувальні лабораторії і центри сертифіковані і акредитовані національними і міжнародними організаціями зі стандартизації та контролю якості. Параметри їх діяльності, що перевершують вимоги контролюючих органів, гарантують високу якість, надійність і довговічність продукції що випускається і систем.
Всі заводи-виробники Actaris (Itron International) сертифіковані за системою ISO 9001: 2000 і повністю відповідають вимогам програми TQM ( «Комплексне управління якістю»), впровадженої в Актаріс кілька років тому. Дана програма, підтримувана керівництвом Групи Itron, є основою прихильності всього персоналу Компанії Айтрон (Актаріс) щодо забезпечення найвищого рівня сервісу в повсякденній роботі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25635337
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації18.04.2003
Дата оновлення17.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП» присвоєно код 25635337.

Керівником підприємства «АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП» є Бевзюк Олександр Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП» — м. Київ, вул. Тихого, 103.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП» офіційний сайт: http://www.gvte.com.ua/rus/index.php

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЙТРОН УКРАЇНА, ДОЧП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах