КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Контакти

Юридична адреса
03027, Київська обл., Фастівський р-н, с. Новосілки, вул. Озерна, 20
Керівник, директор
Губенко Василь Іванович
Бухгалтер
Топчій Валентина Миколаївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25655972
Кількість працівників69 чол.
Дата реєстрації30.06.1998
Дата оновлення17.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» присвоєно код 25655972.

Керівником підприємства «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» є Губенко Василь Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — Київська обл., Фастівський р-н, с. Новосілки, вул. Озерна, 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ НОВОСІЛКИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЧАБАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах