КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Юридична адреса
49082, м. Дніпро, вул. Передова, 775а
Телефони

Продукція, послуги

інний спорт - спорт королів та мільярдерів - ми робимо доступним кожному!
Професійне навчання всіх бажаючих за чотирма рівнями складності в п’яти видах кінного спорту:
A) Групи початкової підготовки;
B) Хобі-клас (аматори кінного спорту);
З) Клас підготовки спортсменів-професіоналів з кінного спорту;
D) Майстер-клас вдосконалення спортивної майстерності.
З рівня) проводиться спеціалізація за видами:
Інструктор з кінного туризму;
Конкур;
Виїздка;
Триборство;
Вольтижировки і спортивна джигітовка.

Активний відпочинок на конях, прокат коней, катання на конях, водно-оздоровчий комплекс (басейн, паросауна, гостьовий зал), відпочинок на природі - мангал, альтанка, місце на галявині.

Інформація про компанію

Будь-який день Ви можете перетворити в особливий з допомогою милих і граціозних тварин - коней. Якщо накопичилася втома від шуму міської суєти, щоденного сидіння за комп’ютером і спілкування з деспотом-начальником, так просто «все дістало» і Вам терміново потрібно відпочити і поправити здоров’я, але часу на тривалі подорожі катастрофічно не вистачає, запрошуємо до нас! Не виїжджаючи з міста, всього в 30 хв. від центру можна отримати величезний заряд бадьорості та здоров’я. Можливо, перше знайомство з кіньми здасться страшнувато, але це не проблема, адже з вами буде досвідчений інструктор і за кілька уроків навчання верховій їзді ви будете почувати себе в сідлі досить впевнено. Такі прогулянки стануть відмінним відпочинком у колі сім’ї, з друзями, адже катання на конях - прекрасний вид активного відпочинку, який доступний практично кожному. Екскурсія по стайні і спілкування з кіньми додасть Вам енергетики їх аури, а романтичні прогулянки на конях стануть незабутнім і казковим подарунком для вашої другої половинки. Після екскурсії і верхової прогулянки водно-оздоровчий комплекс з великим найчистішим басейном і паросауной 2&1 не залишать і сліду від Вашої втоми, депресію і нудьгу як рукою зніме, і Ви знову бадьорі і веселі, сповнені сил і енергії, готові «І далі в бій, спокій нам тільки сниться!».

Вища організація

КПШНЗ ”СДЮСШОР з кінного спорту” ДМР

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

навчання верховій їзді, школа верхової їзди, спортивні школи україни, майстер-класи з верхової їзди, вольтижировки, екскурсії по стайні, прокат коней в дніпропетровську, покататися на конях у дніпропетровську
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26238101
Керівник
Касьянов Павло Віталійович — Директор СДЮСШОР
Рік заснування
1962
Кількість працівників120 чол.
Дата реєстрації07.08.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
11:00 — 19:00
Вівторок:
11:00 — 19:00
Середа:
11:00 — 19:00
Четвер:
11:00 — 19:00
П'ятниця:
11:00 — 19:00
Субота:
11:00 — 16:00
Неділя:
09:00 — 14:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 26238101.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Касьянов Павло Віталійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — м. Дніпро, вул. Передова, 775а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» офіційний сайт: http://www.koni.dp.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
49082, м. Дніпро, вул. Передова, 775а
Телефони
Відгуки про компанію «КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ”СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЮСШ ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З КІННОГО СПОРТУ” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах