ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Айдарівська, 58, к. 417
Телефони
Керівник
Корабльов Денис В’ячеславович
Код ЄДРПОУ26458506
Дата реєстрації23.10.2003
Дата оновлення27.05.2023
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО» присвоєно код 26458506.

Керівником підприємства «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО» є Корабльов Денис В’ячеславович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО» — м. Дніпро, вул. Айдарівська, 58, к. 417.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ПРАЦІ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА МОЛОДІЖНА ГО» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах