МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
49128, м. Дніпро, набережна Заводська, 119д
Керівник, директор
Шевчук Тетяна Павлівна

Продукція, послуги

Поглиблені знання з профільних дисциплін:
- Основи теорії держави та права;
- Основи конституційного права;
- Цивільно-процесуальне право;
- Адміністративне право;
- Кримінальне право;
- Шлюбно-сімейне право;
- Екологічне право;
- Трудове право та інші.

Інформація про компанію

Освітня місія Міського юридичного ліцею навчально-виховного закладу гуманітарно-правового профілю для творчо обдарованих дітей полягає у створенні системи партнерства між учнями та педагогами, в основі якої лежать потреби розвитку ліцеїстів, спрямовані на набуття необхідних життєвих компетентностей і конкуренто-спроможності у сучасному інформаційному суспільстві.

Тут навчаються учні 9-х, 10-х та 11-х класів. Високопрофесійним колективом, до складу якого входять кандидати юридичних та історичних наук, відмінники освіти України, вчителі-методисти, на основі сучасних педагогічних технологій, забезпечується підготовка учнів на рівні державних стандартів в демократичній атмосфері культу знань, співтворчості та співробітництва на засадах багаторічних традицій ліцейського братерства та самоврядування.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26458802
Дата реєстрації27.06.1995
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 26458802.

Керівником підприємства «МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Шевчук Тетяна Павлівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — м. Дніпро, набережна Заводська, 119д.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» офіційний сайт: https://urlicey.dp.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ ПРИ УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах