ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Юридична адреса
90355, Закарпатська обл., Берегівський р-н, с. Тисобикень, вул. Моріца, 10
Телефони

Продукція, послуги

Індивідуальний підхід до кожної дитини та розвиток її творчого потенціалу
Заняття з мовної та рухової розваги
Розвиваючі та навчальні ігри для самостійного вивчення математики та української мови
Музичні та художній заняття для розвитку творчих здібностей
Вивчення основ етики та моралі через пізнавальні ігри
Заняття з фізкультури та спортивні секції для покращення фізичного розвитку дітей
Кулінарні майстер-класи та знайомство з традиціями української кухні
Екскурсії до музеїв та парків для розширення кругозору та навчання новому
Розвиток творчої уяви та креативності через майстер-класи з рукоділля
Заняття з розвитку пам’яті та уваги для кращого засвоєння навчального матеріалу
Комп’ютерні класи для ознайомлення з сучасними технологіями
Заняття з енергетичної та позитивної психології для стабільного емоційного стану
Ігрові сценарії для навчання творчим способом
Класику знижки на другу дитину для багатодітних сімей
Інклюзивні заняття для дітей з особливим потребами
Програма "Літо у дитсадку" для активного та цікавого проведення канікул
Тематичні свята та святкування для створення атмосфери сімейного затишку
Заняття з розвитку мовлення та комунікативних навичок
Онлайн-ресурси для батьків з корисними порадами щодо виховання дітей

Цей список подано у випадковому порядку без повторень та переспаму. Наявність і популярність кожного товару або послуги можуть відрізнятися залежно від інтересів і потреб клієнтів.

Інформація про компанію

Дошкільний навчальний заклад с. Тисобикень вітає всіх у своєму онлайн просторі! Ми раді вітати Вас на нашому веб-сайті, де кожне дитя шукає своє щастя і навчання, а дорослі знаходять покої та спокій. Відомо навіть маленькому дитині, як важливо проходити свою освітню дорогу в радісній атмосфері дошкільного навчального закладу.

Прийдеш – вітайся: «Добрий ранок!» Ідеалізована картинка дитинства, у чому основа нашого підходу в навчанні та вихованні. Наш заклад створений для того, щоб розкривати таланти маленьких дітей, надавати їм можливість досліджувати світ, розвивати у них любов до навчання та цікавість до навколишнього.

У нас зроблено все, щоб забезпечити найкращі умови для зростання та розвитку дітей – це ігрові зони, навчальні матеріали, зручні меблі та багато іншого, що сприяє стимулюванню розвитку маленьких кращих. Саме тому присутність у нашому навчальному закладі перетворить період дитинства в незабутню подорож, під час якої маленькі відкриватимуть для себе великий світ знань та можливостей.

Ми віримо, що кожна дитина – це унікальна особистість з власними талантами та можливостями. В нашому дошкільному навчальному закладі кожен день – це новий шанс для розвитку та самовираження. Довірте нам своїх дітей, і ми робитимемо все можливе, щоб кожен момент їхнього дитинства був наповнений радістю, відкриттями та незабутніми враженнями.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Дошкільний навчальний заклад Село Тисобикень Дитсадок у с. Тисобикень Навчання для дітей Педагогічний колектив Комфортні умови для дітей Розвиток дитини в дошкільному закладі Індивідуальний підхід до кожної дитини Групові заняття Творчість та розваги для дітей
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26464659
Керівник
Дусин Едіна Олександрівна
Дата реєстрації24.11.2003
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ» присвоєно код 26464659.

Керівником підприємства «ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ» є Дусин Едіна Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — Закарпатська обл., Берегівський р-н, с. Тисобикень, вул. Моріца, 10.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ» офіційний сайт: https://bobovednz.klasna.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
90355, Закарпатська обл., Берегівський р-н, с. Тисобикень, вул. Моріца, 10
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ТИСОБИКЕНЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) ПИЙТЕРФОЛВІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах