НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Контакти

Юридична адреса
16600, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Шевченка, 103
Телефони
Керівник
Рибак Володимир Петрович
Код ЄДРПОУ26467770
Дата реєстрації15.12.1960
Дата оновлення06.05.2022

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» присвоєно код 26467770.

Керівником підприємства «НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» є Рибак Володимир Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Шевченка, 103.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «НІЖИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №9 НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах