КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
88007, м. Ужгород, вул. Гранітна, 5
Керівник, директор
Головнич Анатолій Іванович — генеральний директор
Бухгалтер
Міщенко Лілія Юріївна

Продукція, послуги

Стаціонарні газові опалювальні прилади конвективного типу (конвектори) АКОГ-2М-СП, АКОГ-3-СП, АКОГ-3Л-СП, АКОГ-4-СП, АКОГ-5-СП

Інформація про компанію

Конвектор - розташований в місті Ужгород завод, основною діяльністю якого є виробництво конвекторів.
Завод виробляє конвектори з двох категорій:
• З автоматикою SIT.
• З автоматикою HUK.
Надійна репутація і висока якість продукції що виробляється заводом дозволяють нам бути впевненими в можливості використання нашого обладнання в системах автономного та центрального водяного опалення об’єктів різного призначення. Ми маємо великий досвід поставки продукції для найвідповідальніших проектів. Підприємство сертифіковане відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001.
Виробництво конвекторів ведеться на сучасному європейському високопродуктивному обладнанні з використанням самих передових світових технологій. Діюча на підприємстві система якості забезпечує контроль по всьому технологічному циклу, починаючи від проектування, закупівлі матеріалів і комплектуючих, до відвантаження виробів замовникам і гарантійного обслуговування. Матеріали і комплектуючі запускаються у виробництво після ретельного вхідного контролю. Надалі заготовки, деталі і складальні одиниці проходять необхідні контрольні операції на всіх стадіях виробничого процесу. Кожен виріб піддається гідравлічним та пневматичним випробуванням.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30104493
Рік заснування
1998
Кількість працівників183 чол.
Дата реєстрації16.10.1998
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 30104493.

Керівником підприємства «КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ» є Головнич Анатолій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ» — м. Ужгород, вул. Гранітна, 5.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ» офіційний сайт: https://convector.info/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОНВЕКТОР, ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах