АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49116, м. Дніпро, вул. Соняшникова, 2а
Фактична адреса
49044, м. Дніпро, вул. Паторжинського, 17а
Телефони
Керівник, директор
Оганян Жірайр Фрунзевич — директор

Продукція, послуги

Продукція: Асфальтобетон

Послуги: Будівництво автодоріг / Ремонт автодоріг / Благоустрій територій

Інформація про компанію

Автодорбуд - українська компанія яка веде свою діяльність в місті Дніпро і пропонує різні послуги, пов’язані з прокладкою і ремонтом доріг.

Наша компанія займається будівництвом доріг різного призначення згідно з усіма вашими вимогами і стандартами, що застосовуються при будівництві, обслуговуванні та ремонті доріг.

Дорожнє будівництво від Автодорбуд - це комплекс робіт, який передбачає проектування дороги, її будівництво, ремонт і обслуговування.

Сучасні технології та спеціалізована техніка, досвід наших фахівців, добре знайомих із специфікою укладання асфальтобетонних і щебенево-мастичних сумішей у дворах, на дорогах, магістралях, тротуарах і площах, дозволяють спростити і прискорити будівництво доріг, зберігаючи при цьому їх високу якість.

Якісні дорожні роботи від компанії Автодорбуд дозволяють будувати дороги в Дніпрі, які характеризуються багатьма позитивними властивостями і високими транспортно-експлуатаційними характеристиками. Вони більш повільно зношуються під впливом різних транспортних засобів, більш гігієнічні, більш прості в догляді та ремонті, мають більш високу міцність і стійкість до впливу кліматичних умов і води.

Всі питання, що стосуються будівництва доріг та інших наших послуг, ви можете задати нашим менеджерам зателефонувавши за вказаним на сайті номером.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30260869
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації16.12.1998
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ» присвоєно код 30260869.

Керівником підприємства «АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ» є Оганян Жірайр Фрунзевич, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Соняшникова, 2а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ» офіційний сайт: http://www.visitka.dp.ua/avtodorstroy/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АВТОДОРСТРОЙ-98, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах