АНТЕЙ-А, ПП

Контакти

Юридична адреса
65020, м. Одеса, вул. Ковальська, 30, к. 8
Телефони
Керівник, директор
Веретенніков Анатолій Миколайович
Бухгалтер
Косьянова Ілона Євгенівна

Продукція, послуги

Продукція: Цемент / Тара / Упаковка / Будівельні матеріали /Пісок / Гідробетон

Інформація про компанію

Компанія існує на ринку будівельних матеріалів вже більше 10 років. Ми зарекомендували себе як одні з кращих постачальників високоякісного бетону. Без бетону неможливо уявити собі ні одну будівельний майданчик. Він використовується і оточує нас практично всюди. Стіни, мости, будинки і дороги, навіть поховання ядерних відходів не обходиться без використання бетону високої якості.
Бетон є штучним кам’яним матеріалом, який виходить в результаті затвердіння суміші в’язкої речовини, наповнювачів і води. У разі необхідності використовуються добавки. Наша компанія пропонує Вашій увазі різні види бетону. Серед них Ви знайдете гідротехнічний, дорожній, та інші види бетону, з яких Ви зможете виготовити різні конструкції масового виробництва. Також спеціалізується на виготовленні та продажу важкого бетону, який використовується при монолітному будівництві.
Наша фірма є однією з провідних компаній на Україні по поставкам цементу та бетону вже багато років. І Ви сміливо можете покластися на якість нашої продукції. Навіть якщо в Ваших планах значиться будівництво моста або ТЕС, наша продукція - це саме те, що Вам необхідно для втілення Ваших планів у життя.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30389663
Кількість працівників24 чол.
Дата реєстрації03.05.1999
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АНТЕЙ-А, ПП» присвоєно код 30389663.

Керівником підприємства «АНТЕЙ-А, ПП» є Веретенніков Анатолій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АНТЕЙ-А, ПП» — м. Одеса, вул. Ковальська, 30, к. 8.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АНТЕЙ-А, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах