ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ГЛОБАЛ ХІМ УКРАЇНА” ТОВ ”ГЛОБАЛ ХІМ КФТ”

Контакти

Юридична адреса
88000, м. Ужгород, пл. Кирила і Мефодія, 1, оф. 67
Керівник, директор
Крушинський Іштван Золтан
Бухгалтер
Танчук Альона Василівна

Інформація про компанію

Дозвольте познайомити Вас з ДП «Глобал Хім Україна» – дочірнім підприємством компанії – виробника HungaroChemicals KFT (Угорщина), заснованого у 1995-ому році. Підприємство вже багато років працює на ринку гігієни харчової та пиво-безалкогольної промисловості України, та таких Європейських країн, як Угорщина, Сербія, Словаччина, Румунія. Завдяки високій якості та прийнятливим цінам в Угорщині ми займаємо перше місце на ринку. Всі наші засоби виробляються з західної сировини, в Угорщині, при строгих якісних умовах (ISO 9001, ISO 14001). Окрім цього всі наші дезінфікуючі засоби внесені у Державний Реєстр Міністерства Охорони Здоров’я України, та, разом з миючими засобами, мають необхідні висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати та декларації відповідності.

Продукція при виробництві та використанні мінімально впливає на навколишнє середовище, після застосування засоби розкладаються біологічним шляхом, тобто не порушують екологічний баланс середовища.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30623981
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації17.10.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
9:00 — 17:00
Вівторок:
9:00 — 17:00
Середа:
9:00 — 17:00
Четвер:
9:00 — 17:00
П'ятниця:
9:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ГЛОБАЛ ХІМ УКРАЇНА” ТОВ ”ГЛОБАЛ ХІМ КФТ”» присвоєно код 30623981.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ГЛОБАЛ ХІМ УКРАЇНА” ТОВ ”ГЛОБАЛ ХІМ КФТ”» є Крушинський Іштван Золтан, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ГЛОБАЛ ХІМ УКРАЇНА” ТОВ ”ГЛОБАЛ ХІМ КФТ”» — м. Ужгород, пл. Кирила і Мефодія, 1, оф. 67.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ГЛОБАЛ ХІМ УКРАЇНА” ТОВ ”ГЛОБАЛ ХІМ КФТ”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах