ПАРК, ГОТЕЛЬ

Контакти

Юридична адреса
04107, м. Київ, вул. Татарська, 27/4, к. 48
Фактична адреса
82200, м. Трускавець, майдан Кобзаря, 11
E-mail
Керівник, директор
Матолич Роман Михайлович

Продукція, послуги

Лікування нирок і сечовивідних шляхів.
Лікування захворювання органів травлення.
Лікування захворювання органів дихання.

Інформація про компанію

Якщо ви втомилися від напруженого ритму життя і вирішили поєднати відпочинок з лікуванням, але вам хочеться домашнього затишку і тиші - наш готель для вас!
Це триповерхова будівля дерев’яне, побудовано в кінці Х1Х століття в карпатському стилі, з елементами декору гуцульської різьби по дереву. Тоді воно входило в ансамбль красивих дерев’яних вілл курорту Трускавець, який уже в 1913 році був визнаний одним з кращих курортів Європи і нагороджений Великою золотою медаллю. У той час сюди приїжджали багаті люди з Польщі, Чехії, Австрії, Італії, Греції та інших країн. Ця вілла була побудована в 1899 році і належала відомому доктору Зенону Пельчар.
А через дорогу, на пагорбі - каплиця Божої Матері, де в 1910 році будується римо-католицький костел. В основному він будувався для гостей міста, які приїжджали сюди на лікування з Європи. На височині, перед костелом, стояла скульптура Матері Божої, звернена у бік вілли. З часом всі стали називати віллу «Під Матінкою Божою», хто знає, може її заступництво - врятувало віллу від руйнівних вітрів історії.
Сьогодні відреставрований готель знову відкрив свої двері для гостей. Можна собі тільки уявити, яка сприятлива аура у цього будинку. Оздоблення, меблі - в традиціях невеликих, по-домашньому затишних, готелів Європи. Використано натуральні матеріали - дерево, льон, в декорі-різьба по дереву і кування.
Тут ви будете прокидатися під спів птахів і шум вітру, а свіже повітря, насичене запахом хвойних, або квітучих листяних дерев і кущів, створить вам гарний настрій на цілий день.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30679992
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації09.03.2000
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАРСІКО, ПП» присвоєно код 30679992.

Керівником підприємства «МАРСІКО, ПП» є Матолич Роман Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАРСІКО, ПП» — м. Київ, вул. Татарська, 27/4, к. 48.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МАРСІКО, ПП» офіційний сайт: https://parkhoteltruskavets.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПАРК, ГОТЕЛЬ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах