КОТРИС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01011, м. Київ, узвіз Печерський, 15
E-mail
Керівник, директор
Торхов Михайло Іванович — директор
Бухгалтер
Гринь Ірина Гарріївна

Продукція, послуги

Пропонуємо широкий спектр послуг з інтеграції комплексних рішень, а також засобів промислової автоматизації в різних виробничих сферах.

Інформація про компанію

Котрис - приклад утворення унікальної людської групи, кожна одиниця якої інтелектуально незалежна і творчо індивідуальна. Використання цих властивостей в поєднанні зі знаннями, накопиченим досвідом і інноваційним підходом - основні принципи роботи компанії, які дозволяють їй виконувати автоматизацію різних технологічних процесів. Серед співробітників компанії 4 кандидата технічних наук, 2 аспіранта, 80% співробітників з вищою освітою і виробничим стажем.

Турбота про клієнтів зобов’язує компанію працювати в чотирьох основних напрямках:

• Якість.
• Функціональність.
• Надійність.
• Ергономічність.

Наше підприємство перш за все поважає вибір Замовника і не нав’язує вигідні для себе рішення. Ми починаємо свою роботу з системного аналізу кожного конкретного об’єкта автоматизації і обладнання вже впровадженого на підприємстві, на основі чого пропонуємо оптимальне рішення.

Не зупиняючись на досягнутому, компанія Котрис активно проводить роботи по поліпшенню і модернізації існуючих технічних засобів і програмних продуктів, розробляє нові, більш досконалі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30780858
Рік заснування
2001
Кількість працівників40 чол.
Дата реєстрації25.02.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОТРИС, ТОВ» присвоєно код 30780858.

Керівником підприємства «КОТРИС, ТОВ» є Торхов Михайло Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОТРИС, ТОВ» — м. Київ, узвіз Печерський, 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОТРИС, ТОВ» офіційний сайт: http://www.kotris.kiev.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОТРИС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах