ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”

Контакти

Юридична адреса
34100, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Дубровиця, вул. Залізнична, 16
Телефони
Бухгалтерія
Керівник
Конончук Геннадій Леонідович
Бухгалтер
Ващишин Віталій Вікторович
Код ЄДРПОУ30840927
Дата реєстрації16.06.2000
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”» присвоєно код 30840927.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”» є Конончук Геннадій Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”» — Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Дубровиця, вул. Залізнична, 16.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОБРИЙ БІР” ВАТ ”ДУБРОВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах