АНАЛІТИКА, ПП

Контакти

Юридична адреса
31333, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Малиничі
Фактична адреса
29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 7
Поштова адреса
29000, м. Хмельницький, а/с 79
Телефони
Керівник, директор
Ковальський Віктор Феофанович
Бухгалтер
Ковтун Тетяна Вікторівна

Продукція, послуги

Комплексне оснащення лабораторій. Поставка лабораторного і контрольно вимірювального обладнання, медичного обладнання, обладнання для дорожньо будівельних лабораторій, електровимірювальних,

Інформація про компанію

Підприємство «Аналітика» є офіційним представником вітчизняних та зарубіжних виробників лабораторного обладнання пропонує широкий товарний асортимент, помірні ціни на якісну продукцію. Крім того, на нашому підприємстві працює відділ по ремонту та сервісного обслуговування засобів вимірювання, медичної техніки та випробувального обладнання. Комплексне забезпечення ефективної та безперебійної роботи купленої Вами техніки є важливим аргументом при виборі її Постачальника.
Підприємство «Аналітика» понад 10 років займається комплексними поставками вимірювальної, медичної техніки, лабораторного обладнання, лабораторного скляного, поліпропіленової, фарфорового посуду, хімреактивів, поживних середовищ, стандарт-титрів і дезинфікуючих засобів.

Підприємство «Аналітика» оформляє з Замовниками офіційні угоди на поставку, ремонт і сервісне обслуговування техніки (гарантійне та післягарантійне забезпечення) і несе відповідальність за якість проданої або відремонтованої техніки, здійснює консультації при виборі техніки, а також з питань її експлуатації. Ми пропонуємо різні форми співпраці з нашим підприємством, зручні для Вас.

Ми чекаємо Ваших пропозицій шановні колеги, сподіваємося, що умови зацікавлять Вас, а наша співпраця буде взаємовигідною і довгостроковим.

Якщо Ви не знайшли необхідної продукції, поставка її можлива під замовлення.

Кваліфіковані фахівці допоможуть вам вибрати і оптимально укомплектувати обладнання, організують демонстрацію, забезпечать якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Вологомір, іономер, спектрофотометр, пенетрометр, вискозиметр, вага
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30876487
Рік заснування
2000
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації30.03.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АНАЛІТИКА, ПП» присвоєно код 30876487.

Керівником підприємства «АНАЛІТИКА, ПП» є Ковальський Віктор Феофанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АНАЛІТИКА, ПП» — Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Малиничі.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АНАЛІТИКА, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах