ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ТОРГОВИЙ ДІМ ”ДНІПРОШИНА” ВАТ ”ДНІПРОШИНА”

Контакти

Юридична адреса
49600, м. Дніпро, вул. Кротова, 24
Керівник, директор
Вербас Віталій Володимирович — директор
Бухгалтер
Тамаріна Вікторія Василівна

Продукція, послуги

Продукція: Шини для мототранспорту / Шини для легкового автотранспорту / Шини для вантажного автотранспорту / Шини для автобусів і тролейбусів / Шини з регульованим тиском / Шини для будівельно-дорожньої техніки / Шини для тракторів і сільгоспмашин / Шини пневматичні для навантажувачів / Шини масивні

Інформація про компанію

ОАО ”Днепрошина” создано для выпуска широкого ассортимента шин и резинотехнических изделий. Деятельность ОАО ”Днепрошина” нацелена на получение прибыли, гарантирующей непрерывный рост удовлетворенности четырех заинтересованных сторон: нашего персонала, наших потребителей, наших акционеров и общества. Деятельность ОАО ”Днепрошина” направлена на выпуск безопасной продукции и ведения экологически безопасного производства, в результате постоянно внедряемых природоохранных и энергосберегающих технологий. ОАО ”Днепрошина” стремится занять лидирующее положение по выпуску шин в Украине, а в области производства шин сельскохозяйственного ассортимента - в СНГ.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30992704
Рік заснування
1994
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації30.06.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ТОРГОВИЙ ДІМ ”ДНІПРОШИНА” ВАТ ”ДНІПРОШИНА”» присвоєно код 30992704.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ТОРГОВИЙ ДІМ ”ДНІПРОШИНА” ВАТ ”ДНІПРОШИНА”» є Вербас Віталій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ТОРГОВИЙ ДІМ ”ДНІПРОШИНА” ВАТ ”ДНІПРОШИНА”» — м. Дніпро, вул. Кротова, 24.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ТОРГОВИЙ ДІМ ”ДНІПРОШИНА” ВАТ ”ДНІПРОШИНА”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах