АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03067, м. Київ, пров. Чугуївський, 21
Телефони
Бухгалтерія
Керівник, директор
Федорова Ірина Борисівна — директор

Продукція, послуги

Наша продукція:
- металочерепиця;
- профнастил;
- рrintech;
- водостічні системи;
- фасадні системи;
- профілі;
- мансардні вікна;
- утеплювач;
- паро, гідроізолюючі плівки;
- сендвіч панелі;
- тепловізор;
- аrCon.

Інформація про компанію

Компанія «Арсенал-Центр» пропонує покрівельний матеріал власного виробництва. Металочерепиця виготовляється на нашому заводі, тому своїм клієнтам ми можемо гарантувати високу якість нашого товару. Ціна на нашу металочерепицю зможе вас приємно здивувати і порадувати.

У нас представлений широкий асортимент металочерепиці, тому ви з легкістю зможете підібрати потрібний вам колір, а також товщину стали. Також зверніть увагу, що існують різні типи профілю, тому просто зателефонуйте нам, наші консультанти допоможуть вам зробити правильний вибір.

Металочерепиця «Арсенал» - це сучасний покрівельний матеріал для пристрою дахів зі скатом понад 14 град, виготовляється методом холодного профілювання з оцинкованої і алюмооцінкованой стали, товщиною 0,45-0,55 мм з полімерним покриттям (25 мікрон). ТОВ «Арсенал-Центр» - виробник покрівельних і фасадних матеріалів в Україні, який давно зарекомендував себе, як надійний постачальник вітчизняної продукції. Ми гарантуємо своїм клієнтам якість і довговічність продукції, що виробляється, тому що співпрацюємо з найбільшими світовими виробниками металу: південно-корейським концерном DongbuSteel і Union, індійським NationalSteel, а так же українським заводом «Метали і Полімери».

Металочерепиця, купити яку ви можете у нас, буде служити вам довгі роки. На наші покрівельні матеріали ми даємо гарантію якості, тому роблячи покупки у нас, ви можете бути спокійні, що вкладаєте свої гроші розумно. Приємних і вигідних Вам покупок!

Філії та представництва

м. Львів, м. Дніпро
м. Васильків, пер. Чкалова, 2-а, тел.: (04571) 2-19-51 (52,53,54)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31202310
Дата реєстрації31.10.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ» присвоєно код 31202310.

Керівником підприємства «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ» є Федорова Ірина Борисівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ» — м. Київ, пров. Чугуївський, 21.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ» офіційний сайт: https://arsenal-center.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах