ЧЕРНІГІВСЬКА ГОРІЛКА, ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
14005, м. Чернігів, вул. Котляревського, 38
Керівник, директор
Кирилюк Андрій Михайлович — голова правління
Бухгалтер
Аникієнко Інна Михайлівна

Продукція, послуги

Продукція: Вироби вино-горілчані / Лікери / Настоянки

Інформація про компанію

ПрАТ «ЧЛГЗ« Чернігівська горілка »
один з найстаріших лікеро-горілчаних заводів України
Історія створення горілчаного заводу починається з 1860 року. З часів заснування заводу якість продукції залишається незмінно високою, що відзначається в будь-який період часу.
Ще в 19 столітті продукція Чернігівського лікеро-горілчаного заводу відзначалася нагородами на всіляких ярмарках і виставках.
Під час колишнього СРСР лікеро-горілчаний завод славився якістю своєю продукцією, що було неодноразово підтверджено комісіями всесоюзного значення.
На сьогоднішній день завод володіє всіма сучасними технічними засобами, які в поєднанні з досвідом висококваліфікованих технологів і класичною схемою виробництва лікеро-горілчаної продукції, дають чітку впевненість у якості алкогольної продукції.
Гідне якість горілки вимагає гідної упаковки!
Український ринок алкогольної продукції - один з провідних у світі. Сьогодні на ньому представлено до 150 торгових марок і сотні брендів. Підвищився попит на якісну лікеро-горілчану продукцію, а значить і вимога до товару. Конкуренція на горілчаному ринку змусила завод не тільки захищати продукцію, але презентувати її в оригінальному вигляді. Покупці прагнуть знайти дійсно оригінальні, зовні привабливі товари, які виділялися б із загального ряду.
Красиво декорована горілчана пляшка привертає увагу будь-якого покупця. Яскраві фарби, вишуканий малюнок, гра напівтонів матового скла - це не тільки вишукана упаковка, а й додатковий захист від фальсифікації горілки, так як повторити такий дизайн без спеціального, дорогого устаткування неможливо.
На лікеро-горілчаному заводі працюють дизайнери, які розробляють індивідуальний ефектний дизайн за декорації і сатінаціі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31597869
Рік заснування
1860
Кількість працівників40 чол.
Дата реєстрації26.07.2001
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧЕРНІГІВСЬКА ГОРІЛКА, ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» присвоєно код 31597869.

Керівником підприємства «ЧЕРНІГІВСЬКА ГОРІЛКА, ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» є Кирилюк Андрій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧЕРНІГІВСЬКА ГОРІЛКА, ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» — м. Чернігів, вул. Котляревського, 38.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЧЕРНІГІВСЬКА ГОРІЛКА, ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах