КОМСЕРВІС

Контакти

Юридична адреса
04073, м. Київ, вул. Вербова, 4а
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Бекназаров Тошпулат — директор

Продукція, послуги

Проектування, погодження, монтаж, обслуговування систем:
- охоронно-пожежної сигналізації,
- пожежогасіння,
- відеоспостереження,
- контроля доступа,
- комп’ютерных та телефонних мереж по всій території України.

Інформація про компанію

Охоронна сигналізація у квартиру Безпека квартири – безпеку ваших цінностей Охорона комерційної нерухомості Подбайте про збереження свого бізнесу Охорона приватних будинків Групи швидкого реагування знаходяться як у Києві, так і в Київській області Тривожна кнопка В разі небезпеки, для виклику групи швидкого реагування, вам достатньо просто натиснути на тривожну кнопку Пожежне спостереження Пожежна сигналізація дозволить Вам мінімізувати ризики, пов’язані із загорянням майна 720-categories-2 Проектування, монтаж та обслуговування систем безпеки Охоронно-пожежна сигналізація, димовидалення, оповіщення, відеоспостереження, контроль доступу, домофонні системи Фізична охорона Наші охоронці підготовлені виконувати свої обов’язки на різних об’єктах Охорона масових заходів Наша компанія має великий досвід з охорони масових заходів від невеликих фестивалів до Євробачення Інкасація Збір та перевезення готівки між організаціями та їх підрозділами Перевезення та супровід вантажів Можливість пересування на авто клієнта, так і на спец. автотранспорті Охоронець Особиста охорона. Високий рівень підготовки, швидка орієнтація в небезпечній ситуації, відповідальність за здоров’я і життя клієнта Клінінг Прибирання квартир, офісів, магазинів. Щоденне прибирання. Послестрой. Хімчистка. Мийка вікон

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31810668
Рік заснування
2002
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації21.01.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАЛА ТА МУФАСА, ПП» присвоєно код 31810668.

Керівником підприємства «НАЛА ТА МУФАСА, ПП» є Бекназаров Тошпулат, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАЛА ТА МУФАСА, ПП» — м. Київ, вул. Вербова, 4а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАЛА ТА МУФАСА, ПП» офіційний сайт: https://comservice.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОМСЕРВІС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах