ЧИГИРИНСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
20901, Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Чигирин, вул. Шевченка, 8
Телефони
Керівник, директор
Дорофєєв Віктор Васильович — генеральний директор
Бухгалтер
Устенко Олена Миколаївна

Продукція, послуги

Продукція: Консерви овочеві / Консерви овочеві мариновані / Консерви овочеві натуральні / Соки плодові, ягідні натуральні

Інформація про компанію

Головна риса ТМ «Чигирин» - виняткова натуральність продукції. Овочі та фрукти, які використовуються для консервації, виростають на родючих грунтах Чигирина, попередньо пройшли тест «на допуск». Вердикт фахівців був такий - все 900 га угідь, що належать Чигиринському консервному заводу, є екологічно чистими і придатними для вирощування сільськогосподарських культур, допущених для виробництва продуктів дитячого харчування. Відкидаючи новомодні тенденції, фахівці Чигиринського заводу не застосовують ніяких барвників, консервантів, модифікованого крохмалю та інших штучних добавок.

Більше 40 найменувань продуктів пропонує ТМ «Чигирин». Помідори, огірки, патисони, кабачкова ікра, фруктові соки, варення, повидло і т.д. - Все це радує не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і відмінним смаком. Хіба можна відірватися від баночки з хрусткими огірочками або не спробувати ікру «заморську баклажанну», яка, до речі, не розтікається по всій тарілці, або відмовити собі в чашці чаю з ароматним варенням. І як славно, прокинувшись вранці, підбадьорити себе склянкою соку з м'якоттю. Адже завдяки подрібненим частинкам плодів напій зберігає всі вітаміни і безцінну для нашого організму рослинну клітковину.

Вся продукція, перш ніж постати перед ясні очі споживача, проходить подвійну систему контролю якості. Той, хто одного разу спробував плоди праці чигиринських фахівців вже не в силах відмовитися від такого гострого насолоди.
Дійсно, ринок плодово-овочевої консервації стрімко розширює свої межі. Вітчизняний споживач віддає перевагу купувати натуральну, смачну продукцію, а значить - неодмінно вибирає апетитну консервацію ТМ «Чигирин».

Маркетингова інформація

Торгові марки
ТМ ”ЧИГИРИН” (Украина)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31963890
Рік заснування
2002
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації05.06.2008
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧИГИРИНСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 31963890.

Керівником підприємства «ЧИГИРИНСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Дорофєєв Віктор Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧИГИРИНСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Чигирин, вул. Шевченка, 8.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЧИГИРИНСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах