КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61166, м. Харків, просп. Науки, 40, к. 427
E-mail
Керівник, директор
Крутогузенко Ігор Іванович

Продукція, послуги

Виробництво електророзподільної та контрольної апаратури

Інформація про компанію

ТОВ ”Крановий електропривод” сьогодні є однією з провідних українських компаній на ринку з розробки нових та реконструкції старих виробничих потужностей, у тому числі і в якості генерального підрядника з постійною готовністю виконати роботи «під ключ».
Провідні фахівці ТОВ «Крановий електропривод» мають багаторічний досвід технічного переозброєння промислових підприємств і транспортних об’єктів на базі новітніх технологій, передового устаткування і високоефективних АСУ ТП. Науковий, технічний і виробничий потенціал компанії дозволяє в короткі терміни визначати першочергові проблеми Замовників, з найменшими витратами формувати об’єми і плани виробництва робіт, оперативно виконувати складні проекти, розробляти і виготовляти відповідне обладнання, проводити монтаж, пусконалагодження та введення в промислову експлуатацію різних технологічних комплексів.
Нами накопичено досвід роботи з обладнанням, як вітчизняного виробництва, так і провідних світових фірм-виробників.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32031071
Кількість працівників37 чол.
Дата реєстрації21.06.2002
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ» присвоєно код 32031071.

Керівником підприємства «КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ» є Крутогузенко Ігор Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ» — м. Харків, просп. Науки, 40, к. 427.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ» офіційний сайт: http://www.kep.kh.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КРАНОВИЙ ЕЛЄКТРОПРИВІД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах