ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, КОМПАНІЯ, ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Юридична назваВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП
Фактична адреса
м. Львів, вул. Шевченка, 25
Юридична адреса
79068, м. Львів, вул. Мазепи, 15, к. 209
Поштова адреса
79069, м. Львів, а/с 8347
Телефони

Продукція, послуги

Компанія ”Веб-Технології” - офіційний дистриб’ютор продукції:

ТМ «NILSON» - вимикачі та розетки (Туреччина). «NILSON» – компанія, що зарекомендувала себе як новатор у електротехнічній галузі. Електрофурнітура «NILSON» відрізняється елегантним виглядом, продуманим механізмом та відмінною ціною.

ТМ «DOSPEL»(Польща) - лідер вентиляції. Фірма «DOSPEL» займається виробництвом вентиляторів побутових і промислових, а також вентиляційної інсталяції:
- побутові настінні, канальні, віконні, стельові вентилятори;
- промислові настінні, канальні і дахові вентилятори;
- вентиляційні решітки, анемостати, ревізійні дверцята, дефлектори;
- пластикові системи повітряних каналів.

ТМ «НАША СИЛА» - енергозберігаючі лампи, батарейки, ліхтарики, зарядні пристрої, акумулятори, лампи. Продукція ТМ «Наша Сила» за результатами незалежного тестування якості товарів, що проводиться Науково-дослідним центром незалежних споживчих експертиз (НДЦ НСП ”ТЕСТ”), отримала оцінку «Відмінно».

ТМ «SVITTEX» - мережеві фільтри, подовжувачі різної довжини і конструктивних особливостей, розетки (колодки електричні), подовжувачі на котушці. Вся продукція торгової марки «SVITTEX» сертифікована і проходить жорсткий контроль якості.

ТМ «Електродинаміка» – DIN-рейка, ізолятори, кабельні вводи, кабельні наконечники різних видів, хомути, клемні колодки, площадки для кріплення, монтажні коробки, спіральна обв’язка, термоусадочна трубка, гідравлічний інструмент, інструмент для опресовки наконечників, інструмент для зняття ізоляції та багато іншого.

ТМ «ВК» - арматура для монтажу та ремонту СІП. Ліній на арматура виробляється на сучасних виробничих площах в Росії, Європі під контролем фахівців технічного центру ВЛІ-комплект. Вироби систематично піддаються додатковим перевіркам як у власній лабораторії, так і в незалежних випробувальних центрах Росії і Франції.

Також до Вашої уваги широкий спектр електротехнічного обладнання відомих світових та українських виробників, інсталяційні коробки, гофротрубка, світильники НББ, люмінесцентні та герметичні світильники, растрові світильники, лампи, автоматичні вимикачі та ПЗВ, прожектори, сенсори, різноманітні лампи, монтажні балки, металеві щити та бокси, освітлювальне устаткування, лічильники, кабельно-провідникова продукція, кабелерізи, інструмент, вуличне освітлення, широкий вибір світлодіодних ліхтарів.

Інформація про компанію

Пропонуємо за гуртовими цінами: кабель, провід, вимикачі, розетки, вентилятори та вентиляційне обладнання, світильники, лампи енергозберігаючі, лампи звичайні, магнітні пускачі, щитки, коробки, бокси, подовжувачі, стабілізатори, лічильники, короб, металорукав, вилки, колодки, ізоляційні матеріали, патрони, наконечники, ПЗВ, автоматичні вимикачі, дифреле, клемники, інструмент, трансформатори, прожектора, металоконструкції, хомути, термоусадочну трубку, кабельні вводи, ізолятори, гільзи, din-рейку, спіральну трубку, стартера, баласти, конденсатори, натрієві лампи, металогалогенні та спеціальні лампи....

Маркетингова інформація

Торгові марки
Доспел (Польща)
Електродинаміка (Україна)
НАША СИЛА (Україна)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32052526
Керівник
Сорокін Дмитро Вікторович — директор
Бухгалтер
Бучма Любов Олександрівна
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації30.05.2002
Дата оновлення12.04.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
10:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП» присвоєно код 32052526.

Керівником підприємства «ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП» є Сорокін Дмитро Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП» — м. Львів, вул. Мазепи, 15, к. 209.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП» офіційний сайт: https://www.wtn.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, ПП
Фактична адреса
м. Львів, вул. Шевченка, 25
Юридична адреса
79068, м. Львів, вул. Мазепи, 15, к. 209
Поштова адреса
79069, м. Львів, а/с 8347
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЇ, КОМПАНІЯ, ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах